WCG2021-Call-For-Sponsors-Featured Image

Κάλεσμα για χορηγούς

Το WordCamp Greece 2021 Online έρχεται στη ζωή μας ψηφιακά, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας. Παίρνει τη σκυτάλη από τα τοπικά WordCamps της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και για πρώτη φορά, η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει τη χαρά να ανακοινώσει και να διοργανώσει ένα online WordCamp που θα φέρει κοντά τα μέλη της από κάθε άκρη της Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό, καθιερώνοντας το πανελλαδικά ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεχνολογικό συνέδριο!

16-18 Απριλίου 2021 θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας με ομιλίες και webinars σχετικά με την αγαπημένη μας πλατφόρμα, το WordPress, αλλά και την τεχνολογία και το διαδίκτυο εν γένει.

Η διοργάνωση του συνεδρίου – όπως συμβαίνει πάντοτε με τις δράσεις της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress – γίνεται εθελοντικά δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε ερασιτέχνες χρήστες να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα του WordPress.

Γιατί να γίνεις χορηγός

Αν αναρωτιέσαι, τι κερδίζεις επιλέγοντας να γίνεις χορηγός του WordCamp Greece 2021 Online, είναι απλό. Σου δίνεται η δυνατότητα να επενδύσεις στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress, να βοηθήσεις να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν έστω διαδικτυακά και να απολαύσουν ένα event με υψηλής ποιότητας παροχές, να αφήσεις τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα εσένα ή το brand name σου και τη δουλειά σου.

Πακέτα χορηγών

Το κάλεσμα για χορηγούς είναι τώρα ανοικτό. Δημιουργήσαμε λοιπόν μια σειρά πακέτων χορηγιών, όπως αναφέρονται παρακάτω, ανανεωμένα ανάλογα με της ανάγκες της εποχής όπως τις αφουγκραστήκαμε μιλώντας με εταιρίες παγκοσμίως. Με αυτό τον τρόπο επιθυμούμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες της διοργάνωσης αλλά και να επιβεβαιώσουμε ότι οι χορηγοί που μας στηρίζουν διασφαλίζουν την προβολή τους με τρόπους που δεν υπολείπονται μιας ζωντανής διοργάνωσης.

Δημιουργήσαμε λοιπόν πακέτα τα οποία απευθύνονται σε πολυεθνικές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το συνέδριο γιατί σας θέλουμε όλους εκεί.

Πακέτο / ΠαροχέςSmall BusinessBronzeSilverGold
Τιμή100 Ευρώ250 Ευρώ500 Ευρώ750 Ευρώ
Παρουσίαση με λογότυπο και σύνδεσμο στη σελίδα “Χορηγοί”Μικρό λογότυποΜικρό λογότυποΜεσαίο λογότυποΜεγάλο λογότυπο
Ευχαριστήριο άρθρο στο ιστολόγιο του ιστοτόπου της διοργάνωσηςOμαδικόOμαδικόΞεχωριστόΞεχωριστό
Αναφορές στις σελίδες και τα προφίλ του συνεδρίου στα κοινωνικά δίκτυα πριν το συνέδριοΟμαδικόΟμαδικόΞεχωριστόΞεχωριστό
Λογότυπο στο υποσέλιδο του ιστοτόπου (εκτός αρχικής σελίδας)✓ 
Virtual Swag (Μπορεί να περιλαμβάνει κουπόνια, συνδέσμους εγγραφής για δωρεάν οδηγούς, ebooks, συνδέσμους για εγγραφή σε λοταρίες και δώρα, κ.λπ.) ✓
Social reference με βίντεο εώς 1′ (‘ενα λεπτό) που να παρουσιάζει την εταιρία
Virtual Sponsor’s booth όπου μπορείτε να διαδράσετε με τους χρήστες με πιο προσωπικό τρόπο.
1 ομιλία/webinar/Q&A στο virtual Sponsors’ track xx
1 τεχνικό άρθρο στο ιστολόγιο του συνεδρίου από την εταιρία σας και κοινοποίησή του στα κοινωνικά δίκτυα*xx
Λογότυπο στην οθόνη ανάμεσα στις ομιλίες x
Λογότυπο στα newsletters του eventxx
Λογότυπο στην αρχική σελίδα του event
Social references κατά τη διάρκεια της διοργάνωσηςxx12
Διαθεσιμότητααπεριόριστο 5 από 120 από 100 από 8
Πακέτα Χορηγιών

*Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα για να σας δοθούν οδηγίες.

Επικοινωνία

Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε τη διοργάνωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

Το κάλεσμα για χορηγούς έχει πλέον κλείσει καθότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξη στο WordCamp Greece 2021 Online.


** Κώδικας Συμπεριφοράς: https://bit.ly/3jG51fL