WCG2021-OrganizingTeam_Featured_Image

Οργανωτική ομάδα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσει την οργανωτική ομάδα του WordCamp Greece 2021. Όλοι οι οργανωτές και οι οργανώτριες συμμετέχουν προσφέροντας τον χρόνο τους εθελοντικά και με πολλή αγάπη για την τεχνολογία και το ανοιχτό λογισμικό.

  • Φώτης Ρούτσης

    Avatar του/της Φώτης Ρούτσης

    Lead Organizer

    Δημιουργεί με WordPress πάνω απο 10 χρόνια και παρουσιάζεται παντού ως #fotaras. Του αρέσει ιδιαίτερα να γράφει κώδικα (όχι CSS!) και να κάνει καταδύσεις (οχι ταυτόχρονα) ενώ αγαπάει τα ταξίδια και το καλό φαγητό (και ποτό)

  • Φώτης Σταθόπουλος

    Avatar του/της Φώτης Σταθόπουλος

    Budget & Publicity

    Ο Φώτης ασχολείται με το WordPress πάνω από 10 χρόνια και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας. Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής αλλά και ως οργανωτής στα WordCamp Athens, Thessaloniki, και Europe. Εργάζεται στην Automattic, την εταιρεία πίσω από το WordPress.com, το Jetpack, και το WooCommerce.

  • Σωτήρης Αλεξάκης

    Avatar του/της Σωτήρης Αλεξάκης

    Publicity

    Freelancer Web Developer από το καλοκαίρι του 2020. Μέλος της Simplyfine και IT Educator για μικρούς και μεγάλους στην RAMcomputer Πυλαίας Ζεί στην Θεσσαλονίκη, σπούδασε στην Καβάλα και ανακαλύπτει την υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από ταξίδια στον ελεύθερο του χρόνο. Εθελοντής και μετέπειτα οργανωτής στα meetups και τα WordCamps της Θεσσαλονίκης.

  • Κωνσταντίνος Ξένος

    Avatar του/της Κωνσταντίνος Ξένος

    Website & Audiovisual

    👋 Εργάζομαι στην WPMU DEV ως Head of Hosting, ενεργό μέλος της κοινότητας του WordPress ως Core Contributor & Component Maintainer καθώς επίσης Organizer σε WP Accessibility DayTranslation Day, WordCamps & Meetups…σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή και ο καφές να ρέει ασταμάτητα!

  • Παντελής Ορφανός

    Avatar του/της Παντελής Ορφανός

    Audiovisual & Speakers

    Ιδρυτής/ιδιοκτήτης της εταιρείας BrandSpark LLC. Καταγωγή από Νίκαια, ζει στο Βελιγράδι. Σκοπός του να προσφέρει λύσεις για τους άλλους ανθρώπους. Ταξίδια, πεζοπορίες, φαγητό, σκι, καταδύσεις, αργεντίνικο τάνγκο και φωτογραφία είναι μερικά απ’ τα πράγματα που του αρέσουν.

  • Βαγγέλης Χιρμπιλίδης

    Avatar του/της Βαγγέλης Χιρμπιλίδης

    Audiovisual Lead & Speakers

    Καθημερινά εργάζομαι στην εξυπηρέτηση πελατών της Plethora Themes και προσπαθώ να δημιουργώ ενδιαφέρον περιεχόμενο για τον ιστότοπο της. Συμμετέχω στην τοπική κοινότητα του WordPress ως WP Translator Contributor και όπου αλλού μπορώ. Υποστηρίζω την ιδέα του ανοικτού κώδικα, τη συμμετοχικότητα και τα συλλογικά εγχειρήματα. Ποδηλάτης και vegan.

  • Φωτεινή Βαβίτσα

    Avatar του/της Φωτεινή Βαβίτσα

    Publicity Lead

    Freelancer στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας και μέλος της Auvril Education, στην οποία έχω τον ρόλο της Marketing Director. Το πάθος μου είναι να βοηθάω ανθρώπους και επιχειρήσεις να βρουν και να διεκδικήσουν τη φωνή τους στο διαδίκτυο.

  • Αρετή Βάσσου

    Avatar του/της Αρετή Βάσσου

    Publicity

    Η Αρετή Βάσσου μοιράζει τον χρόνο της στο IDEADECO SEO Copywriting Agency και το Greek Online Content Creators Association. Δουλεύει μεταξύ Ελλάδας, Αμερικής και Ιαπωνίας πάνω στους τομείς του SEO, Copywriting, Blogging, Branding, Social Media Strategy και Email Marketing. Ως γνήσιος Digital Nomad, έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες, έχει δημοσιεύσει βιβλία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά συνέδρια. Λατρεύει τη μουσική, τις γάτες, το υπέροχο φαγητό, τα βιβλία και το WordPress.

  • Λένα Λέκκου

    Avatar του/της Λένα Λέκκου

    Design Lead & Publicity

    Η Λένα Λέκκου είναι Multidisciplinary Designer και απασχολείται στον ευρύτερο χώρο του Design από το 2009, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει στο χώρο της εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας το συντονισμό του Web Department στον εκπαιδευτικό φορέα SAE στην Αθήνα. Διδάσκει Visual Design, User Centered Design και Web Design από το 2015. Μεγάλο της πάθος είναι ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός στον οποίο εστιάζει τα τελευταία χρόνια. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων και Web Design & Development στη SAE Athens. Προσπαθεί να συνεισφέρει όσο μπορεί στην ελληνική Web κοινότητα και σε open source projects και για αυτό το λόγο θα τη βρείτε πίσω από τα παρακάτω meetups και events: Athens Digital Design Meetup, Angular Athens Meetup, Athens Gamification Meetup, WordCamp Greece, WordCamp Athens και Balkan Women WordPress. Φήμες λένε ότι έχει οργανώσει όλη της ζωή μέσα στο trello κι ότι διαθέτει μία σπάνια συλλογή από post-it.

  • Ευτυχία Μαυριδάκη

    Avatar του/της Ευτυχία Μαυριδάκη

    Website Lead & Publicity

    Βρίσκομαι πίσω από το simplicity.gr και ο μινιμαλισμός είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Γράφω κώδικα, αγαπώ το WordPress, μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα και τα σχέδια και το digital marketing είναι κάτι που με μαγεύει! Στο τέλος της ημέρας θα με βρείτε να φωτογραφίζω φαγητά, να περνάω μια βόλτα από online meetups και να χαλαρώνω παρέα με τα σκυλιά μου!

  • Κώστας Βρούβας

    Avatar του/της Κώστας Βρούβας

    Budget Lead & Audiovisual

    O Κώστας είναι Web Developer με εμπειρία στην ανάπτυξη WordPress ιστοσελίδων, web εφαρμογών σε Node.js. Συμμετέχει ενεργά στην κοινότητα του WordPress διοργανώνοντας Meetups και το WordCamp Athens. Ασχολείται επίσης ενεργά με το ανοιχτό λογισμικό.

  • Τάκης Μπουγιούρης

    Avatar του/της Τάκης Μπουγιούρης

    Website & Publicity

    Μηχανικός λογισμικού, web developer ντε, project manager στη Nevma, ζει φτιάχνοντας όμορφα πράγματα για το διαδίκτυο στο WordPress και όχι μόνο, διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική, βλέπει ταινίες και σειρές, τσακώνεται στα social media περί παντός επιστητού, οργανώνει WordPress meetups και WordCamps και γενικά δεν του φτάνει ο χρόνος. Ανυπομονεί να τελειώσει η πανδημία και να συναντήσει πάλι από κοντά ανθρώπους και να τους γεμίσει φιλιά. Πρόσφατα έγινε μπαμπάς και έχει αποτρελαθεί.

  • Σοφία Ελευθεριάδου

    Avatar του/της Σοφία Ελευθεριάδου

    Budget & Publicity

    Συνιδιοκτήτρια της εταιρίας GlobalMinds – Digital Agency, με κύριο αντικείμενο εργασίας την δημιουργία WordPress ιστοσελίδων. Η πρώτη της επαφή με την Ελληνική Κοινότητα του WordPress ήταν στο Βερολίνο, συμμετέχοντας ως εθελόντρια στο WordCamp Europe 2019. Έχει ζήσει σε 5 πόλεις με τελευταίο σταθμό την Αθήνα, όπου απολαμβάνει ατελείωτες βόλτες με την σκυλίτσα της.

  • Ευαγγελία Παππά

    Avatar του/της Ευαγγελία Παππά

    Sponsors Lead & Speakers

    IT, ερασιτέχνης φωτογράφος, ονειροπόλα. Η Ευαγγελία είναι Accounts & Billing Specialist στην εταιρία WPMU DEV. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το blogging, ενώ είναι ενθουσιώδες μέλος της Κοινότητας του WP, παθιασμένη με την ανοικτότητα, την προσβασιμότητα & τον εθελοντισμό. Αιώνια ερωτευμένη με τους ανθρώπους, τα ταξίδια, τις διαφορετικές κουλτούρες, τα social media & την εξυπηρέτηση πελατών.

  • Κώστας Φρυγανιώτης

    Avatar του/της Κώστας Φρυγανιώτης

    Audiovisual

    Co-Founder & Web Developer της εταιρείας Nevma. Είμαι επίσης επαγγελματίας φωτογράφος. Έχω την χαρά τα χόμπι μου να είναι και τα επαγγέλματα που ακολουθώ!

    Αγαπώ το WordPress Greek Community και είμαι συνδιοργανωτής στο Athens WordPress Meetup καθώς και στα WordCamp Athens και WordCamp Thessaloniki. Δεν θα μπορούσα να λείπω και από το WordCamp Greece. Ανυπομονώ να περάσει η καραντίνα και να ξανακάνουμε meetups και συνέδρια όλοι μαζί!

  • Ιάκωβος Φρούντας

    Avatar του/της Ιάκωβος Φρούντας

    Speakers

    Ο Ιάκωβος είναι φανατικός οπαδός του WordPress. Εργάζεται ως Web Developer στην εταιρία Bake My WP προσφέροντας premium WordPress support & αρθρογραφεί στα άδυτα του διαδικτύου. Μπορεί να περάσει και τις 24 ώρες μιας ημέρας μπροστά απ τον υπολογιστή του δουλεύοντας αν δεν τον σκουντήξει κανείς. Είναι συνδεδεμένος πάντα με την εσπρεσσιέρα του για να παίρνει τις απαραίτητες δόσεις καφεΐνης. Απο μικρός είχε τσακωθεί με τον ύπνο γι’ αυτό και κοιμάται ελάχιστα.

  • Φώτης Παστράκης

    Avatar του/της Φώτης Παστράκης

    Από τα παιδικά μου όνειρα ήταν να ασχοληθώ με την ιατρική. Αντί της ανατομίας του ανθρωπίνου σώματος, πλέον έχω λατρέψει την ανάλυση της ανατομίας των ιστοσελίδων και του περιεχομένου. Θα με βρείτε κατα βάση πίσω από την οθόνη μου να εργάζομαι για λογαριασμό της Deloitte ως front-end web developer και UI/UX Designer.

    Front end Web Developer, UI/UX Designer, φωτογράφος, content writer, και ένα κάρο ταμπέλες που μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν κι άλλες μέχρι αύριο.

    Αναλυτικό πνεύμα όπως κάθε λογιστής, INTP-T με τάσεις φυγής από τη λογική, μέσω των καλλιτεχνικών μου προεκτάσεων. Υποστηρικτής του open source και του καλού φαγητού. Έχω υπάρξει εθελοντής σε ουκ ολίγες δράσεις όπως AEGEE, Run Greece, Εθελοντική Εργασία Καστοριάς, κ.α. Φτάνοντας στο σήμερα, με τη κοινότητα του WordPress, θα με δεις στις μεταφράσεις του στα ελληνικά και στην διοργάνωση των Meetups της πόλης με το πιο βαρύ λάμδα.