Κατερίνα Δημητρακοπούλου

Κατερίνα Δημητρακοπούλου

Η Κατερίνα Δημητρακοπούλου δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και του digital marketing. Είναι Communications Strategist στην Social Mellon, εταιρία digital marketing και software solutions provider.

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται ενεργά με τεχνολογίες ανάπτυξης και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την τεχνητή νοημοσύνη, την τεχνολογία και τις καινοτόμες πλατφόρμες (e-MARKETER.io).

Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο με έμφαση στη δημιουργικότητα και το brand building. Η Κατερίνα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master’s Degree in Strategic Communication) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και διδάσκει digital marketing και social media ως εισηγήτρια σε πανεπιστημιακές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ομιλήτρια σε δημόσιες εκδηλώσεις, εκθέσεις και συνέδρια και μέντορας στο δίκτυο Women on Top. Σαν επαγγελματίας της ψηφιακής επικοινωνίας στηρίζει εθελοντικά ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εκπαιδεύει ΜΚΟ σε τακτική βάση.

Συνεδρία