Παναγιώτης Κουκούλης

Παναγιώτης Κουκούλης

Είμαι ο Πάνος (ή αλλιώς Panitokoukou!) και δηλώνω ένθερμος υποστηρικτής και λάτρης του WordPress. Πτυχιούχος πληροφορικής με εξειδίκευση στο Design, διαθέτω 17ετή εργασιακή εμπειρία σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Είμαι ιδρυτής και creative director της εταιρείας Simplyfine, με ένα πολύ ισχυρό portfolio σε ποικίλα project.
Παρά τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, η αγάπη μου για το WordPress αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για την ενεργή συμμετοχή μου στην οργάνωση της WordPress κοινότητας στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο), καθώς έχουμε διοργανώσει επιτυχώς 19 meetup τα τελευταία 3,5 έτη, ενώ ο αριθμός μελών που μας ακολουθούν στη Θεσσαλονίκη αγγίζει περίπου τα 1100 άτομα.
H συμμετοχή μου ως οργανωτής στο 1ο, 2ο και 3ο WordCamp Athens, καθώς και το 1ο WordCamp Thessaloniki, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή αλλά ταυτόχρονα και ισχυρή πρόκληση για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του WordPress στην Ελλάδα. A ναι, είμαι ξανά ο Leader για το WordCamp Thessaloniki 2019…αλλά έτσι κι αλλιώς όλα τα κάνουν οι φίλοι μου, η ομάδα της ελληνικής κοινότητας, με την οποία ευελπιστώ ότι θα κάνουμε και πολλά πράγματα ακόμη!

Συνεδρία