WebTailors

WebTailors

Είμαστε μία ομάδα νέων και δημιουργικών ανθρώπων με ζωντάνια, κέφι για δουλειά και αγάπη για τις ψηφιακές τεχνολογίες. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες σύγχρονες και πρωτοποριακές.

Ξεκινήσαμε την κατασκευή ιστοσελίδων σε νεαρή ηλικία ως χόμπι και κολλήσαμε! Τα πρώτα μας βήματα ήταν δειλά τώρα όμως έχουμε αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να μπορούμε με σιγουριά να σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την επιχείρηση σας. Έχουμε χτίσει ιστοσελίδες σε αρκετές πλατφόρμες, opensource και μη, και τελικά επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία ιστοσελίδων στο WordPress. Το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά λειτουργικό αλλά και υψηλής αισθητικής.

Συζητάμε αναλυτικά μαζί με τον κάθε πελάτη τις δικές του προσδοκίες και στόχους από την ψηφιακή του παρουσία, είτε πρόκειται για ιδιώτη, είτε για επιχείρηση. Αγκαλιάζουμε τις ανάγκες του και υλοποιούμε το όραμά του, προσφέροντας ιστοσελίδες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του. Τι WebTailors θα ήμασταν διαφορετικά;

Λατρεύουμε τον λιτό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εποχής. Αγαπάμε την τελειότητα και ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας. Θα σας προτείνουμε δημιουργικές και παράλληλα πρωτότυπες ιδέες, που θα κάνουν τη διαδικτυακή σας παρουσία να ξεχωρίσει.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση!

Φιλικά

Η ομάδα WebTailors