wordcamp-greece-speakers-group-1-featured

Η πρώτη ομάδα ομιλητών του #WCGR2021

Βαγγέλης Παπαϊωάννου

Τίτλος ομιλίας: Domain Name System ( DNS ) ή DNS για αρχάριους ή DNS με απλά λόγια

Vaggelis Papaioannou

Με λένε Βαγγέλη…και ειμαι καλα? Είμαι ο Lead developer της Nuttifox αλλα και συνιδρυτης της Gatsboy. Ασχολούμαι καθημερινά με την ανάπτυξη εφαρμογών (Web & Mobile) κάνοντας χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μαθαίνοντας συνεχώς νέα πράγματα. Είμαι ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας του WordPress και WordPress contributor.

Γιώργος Χατζηχαραλάμπους & Γιώργος Μαργαρίτης

Τίτλος ομιλίας: From zero to hero with WooCommerce

Hatziharalabous Margaritis

Είμαστε ο Γιώργος Χατζηχαραλάμπους και ο Γιώργος Μαργαρίτης, συνιδρυτές της lv8 – consulting. Η εμπειρία μας στο χώρο του Web Development & Digital Marketing ξεκινάει επαγγελματικά από το 2007 από οταν και ξεκινήσαμε ο καθένας από την πλευρά του ως εργαζόμενοι να ακολουθούμε την πορεία και εξέλιξη του ψηφιακού κόσμου, μελετώντας πάντα τις βέλτιστες τακτικές και ακολουθώντας τα γεγονότα της παγκόσμιας αγοράς.

Την τελευταία δεκαετία οι δυο μας έχουμε διαχειριστεί budget εκατομμυρίων στον χώρο του e-commerce αλλά ταυτόχρονα εξελίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο πλαίσιο της συμβουλευτικής έχοντας πλέον βαθιά γνώση για τον κλάδο και το πως θα πρέπει να δομηθεί και να προχωρήσει μια επιχείρηση με σταθερά βήματα προς την επιτυχία.

Από τον Ιανουάριο του 2020 έχουμε πλέον τη δική μας ταυτότητα, την lv8 – consulting, υπό τη σκέπη της οποίας της οποίας έχουμε καταφέρει πολύ ωραία πράγματα για τους συνεργάτες μας, ένα από τα οποία θα σας αναλύσουμε και στην ομιλία μας “From zero to Hero με WooCommerce” στο WordCamp Greece 2021 Online.

Κωνσταντίνα Ρόδη

Τίτλος ομιλίας: How to Test your WordPress Website?

Konstantina Rodi

Η Νάντια ακολουθώντας το όνειρο που είχε από μικρή σπούδασε Μηχανικός πληροφορικής στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας. Θέλοντας να συνδυάσει όλα όσα γνωρίζει και αγαπάει να ασχολείται πλέον είναι Quality Assurance Engineer στην BibeCoffee Limited. Από το 2017 είναι εθελόντρια στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό InterMediaKT και στηρίζει κάθε δράση του όπως το Patras Codecamp, το Dress2Code κ.α. Όνειρο της είναι να μπορέσει να μεταφέρει τις γνώσεις της και να καταφέρει να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πληροφορική.

Θεόδωρος Γκίτσος

Τίτλος ομιλίας: Customizing WooCommerce (Παραμετροποιώντας το WooCommerce)

Theodoros Gkitsos

Είμαι απόφοιτος του τμήματος ΗΜΜΥ του ΑΠΘ και από το 2018 εργάζομαι ως web developer. Η ενασχόλησή μου με το WordPress ξεκίνησε το 2016 όταν έφτιαξα το προσωπικό μου blog, όμως το αγάπησα τόσο πολύ που αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό! Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζομαι στο web agency digital challenge_ όπου συμμετέχω στην ανάπτυξη e-shops με το WooCommerce και τη δημιουργία custom WooCommerce plugins και custom web apps με χρήση του Laravel. Μου αρέσουν τα meetup, να γνωρίζω ανθρώπους που ασχολούνται με το web και να συζητάω μαζί τους. Στον ελεύθερό μου χρόνο πειραματίζομαι με το WordPress, διαβάζω βιβλία & κάνω ποδήλατο.