Το Πρόγραμμα Ομιλιών του #WCGR2021

Το Πρόγραμμα Ομιλιών του #WCGR2021

Σε λίγες μέρες, στις 16 Απριλίου 2021 ξεκινά το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο WordPress στην Ελλάδα, το WordCamp Greece 2021 Online. Στην online σκηνή του #WCGR2021 θα απολαύσουμε 16 ομιλητές και ομιλήτριες και 3 εισηγητές/τριες εργαστηρίων. Θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τα εργαλεία που κάνουν το ταξίδι τους μέσα στον κόσμο του WordPress πιο αποδοτικό.

Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το πλήρες πρόγραμμα ομιλιών και εργαστηρίων του WordCamp Greece 2021.

Καθώς το online συνέδριο μας μπορεί να φιλοξενήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό ομιλητών και ομιλητριών, ώστε να είναι λειτουργική και ευχάριστη η παρακολούθηση του, είναι αλήθεια πως η τελική επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την οργανωτική ομάδα. Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Οι αιτήσεις που δεχτήκαμε για ομιλία ήταν συνολικά 50 από 40 ομιλητές και ομιλήτριες, από 12 διαφορετικές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Ο βασικός στόχος της τελικής επιλογής ήταν να υπάρχει μια πλούσια θεματολογία ικανή να καλύψει κάθε επίπεδο γνώσεων και κατηγορίας χρηστών του WordPress, από τους αρχάριους μέχρι και τους πιο έμπειρους επαγγελματίες. Τα συνέδρια της Ελληνικής Κοινότητας WordPress φιλοξενούν επισκέπτες που αναζητούν λύσεις σε τεχνικά ζητήματα αλλά και επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία, που αναζητούν γνώσεις για τις online επιχειρήσεις και δραστηριότητες τους.

Η θεματολογία των ομιλιών θα επεκταθεί σε development, design, SEO, performance και βελτιστοποίηση, Gutenberg, διαχείριση περιεχομένου, blogging, ηλεκτρονικό εμπόριο, typography, υποστήριξη, marketing, business, ΑΙ, machine learning, απομακρυσμένη εργασία, την κοινότητα του WordPress και πολλά άλλα!