WCG2021-Call-For-MediaPartners-Featured Image

Κάλεσμα για χορηγούς επικοινωνίας

Τα καλά νέα έχουν κυκλοφορήσει. Το WordCamp Greece 2021 Online είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 16, 17 και 18 Απριλίου 2021. Θέλουμε την βοήθειά σου για να φτάσουν τα νέα σε περισσότερους ανθρώπους που αγαπούν εξίσου το WordPress.

Θέλεις να γίνεις και εσύ ένας από τους Χορηγούς Επικοινωνίας μας;

Αν έχεις ένα δραστήριο blog, website, YouTube channel, ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό μέσο επικοινωνίας και το κοινό σου αναζητά νέα για την τεχνολογία, web development, web design, blogging, και ότι αφορά το WordPress, είναι ξεκάθαρο πως είσαι ο άνθρωπος που θέλουμε για χορηγό επικοινωνίας στο WordCamp Greece 2021.

Όπως σε κάθε WordCamp, έτσι και φέτος στηριζόμαστε στους Media Partners για να μοιραστούμε τις ανακοινώσεις μας με όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες του WordPress αλλά και ανθρώπους που η τεχνολογία, το διαδίκτυο και ο κώδικας είναι το πάθος τους.

Τι προσφερουν οι Μedia Partners;

Oι Μedia Partners, προσφέρουν υπηρεσίες προβολής και διάδοσης των νέων που θα λαμβάνουν από την οργανωτική ομάδα του WordCamp Greece. Είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες μας που μεταφέρουν τα νέα του συνεδρίου μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώσεις την φόρμα για την δήλωση ενδιαφέροντος, και να είσαι κι εσύ χορηγός επικοινωνίας του WordCamp Greece 2021, κάνε μια επίσκεψη εδώ:

Σημαντική Σημείωση: Το κάλεσμα για χορηγούς επικοινωνίας θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2021.