Meet our Silver Sponsor: Auvril Education

Auvril Education | Εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλους

Η Auvril είναι μία εταιρεία, που έχει ως όραμα να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο την ευκαιρία για ποιοτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. 
Ο σκοπός μας είναι να γίνουμε η απάντηση στον προβληματισμό κάθε ανθρώπου που ξεκινά με το “Θέλω να διαβάσω / εκπαιδευτώ, αλλά…”
Για τον λόγο αυτό δίνουμε εκπαιδευτικό χαρακτήρα στα εργαλεία της καθημερινότητας που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για την ψυχαγωγία του. Έτσι, προέκυψε η ιδέα για παραγωγή σχολικών και λοιπών εκπαιδευτικών βιβλίων (π.χ. αυτοβελτίωσης) σε ακουστική μορφή. 

Τα Auvril Audiobooks

Τα Auvril Audiobooks είναι ένας αποτελεσματικός και καινοτόμος τρόπος ενίσχυσης της διαδικασίας μάθησης. Βοηθούν τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην παραδοσιακή ανάγνωση βιβλίων.
Επιπρόσθετα, έχει αποδειχθεί ότι σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος ακούει αυτό που διαβάζει, βελτιστοποιείται η εμπειρία ανάγνωσης, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί χρόνο στην καθημερινότητά του.
Η χρήση ακουστικών βιβλίων στη διαδικασία της μάθησης είναι η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Για τον λόγο αυτό, η Auvril προσφέρει βιβλία αυτοβελτίωσης και σχολικού επιπέδου σε ακουστική μορφή.