Media Partners WordCamp Greece 2021

Αυτοί είναι οι χορηγοί επικοινωνίας του #WCGR2021

Από τα πιο σημαντικά κομμάτια της επικοινωνίας του online συνεδρίου μας, WordCamp Greece 2021, είναι η συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας. Οι χορηγοί επικοινωνίας υποστηρίζουν με την δημοσίευση των νέων μας ώστε να ενημερώνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι σχετκά με την εξέλιξη του συνεδρίου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς επικοινωνίας. Σας τους παρουσιάζουμε με χαρά!

epixeiro.gr

Media Partner Epixeiro

Tο epixeiro.gr είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πύλη για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας, αποτελεί πλέον το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και διαδραστικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας ενεργά επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και δράσεις που δημιουργούν προστιθέμενη αξία.

Αποτελεί επίσης έναν χώρο όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις -μικρές, μεσαίες ή μεγάλες-, υποψήφιοι επενδυτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες, και φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις που τους δίνονται για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα.

Το epixeiro.gr επιδιώκει να προσφέρει γνώση και να δίνει έμπνευση μέσα από το πλούσιο περιεχόμενό του, προσφέροντας στο αναγνωστικό του κοινό το know-how πάνω από 500 αρθρογράφων που αποτελούν ειδήμονες στον χώρο τους.

Found.ation

Media Partner FOUNDATION

Το Found.ation είναι ένας οργανισμός ο οποίος βοηθάει νέους επιχειρηματίες να μετατρέψουν την ιδέα τους σε προϊόν και το προϊόν σε εταιρεία. Στο Found.ation, φιλοξενούν startups και τους προσφέρουν υποστηρικτικές υπηρεσίες και γενικότερη βοήθεια έτσι ώστε να φτάσουν σε ένα επίπεδο οπού η εταιρεία θα μπορέσει είτε να εξασφαλίσει επένδυση για την περαιτέρω ανάπτυξη της, είτε να συνεχίσει τις δραστηριότητες της οργανικά, επειδή έχει βρει ένα επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο αποδίδει.

Startup.gr

Media Partner Startupgr

To startup.gr είναι μια πλατφόρμα πληροφόρησης, γνώσεων και επικοινωνίας σχετικά με τις τάσεις και τα νέα γύρω από την εγχώρια και διεθνή επιχειρηματικότητα, καινοτομία και ανάπτυξη. Ο στόχος του είναι να εμπνεύσει με ιδέες, να πληροφορήσει και να προωθήσει δυναμικές συνέργειες ανάμεσα σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων, εξελίσσοντας το επιχειρηματικό mindset.

Elculture.gr

Media Partner elculture

Το ελculture είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού. Το βασικό του τμήμα αποτελείται από το elculture.gr, μια ιστοσελίδα καθημερινής ενημέρωσης και πληροφόρησης σχετικά με τον πολιτισμό. Το ελculture δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2007 και στελεχώνεται από μια ομάδα έμπειρων πολιτιστικών συντακτών, καθώς και από εξωτερικούς συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ελculture διαχειρίζεται την πολιτισμική πληροφορία χρησιμοποιώντας εκδηλώσεις και δρώμενα ως βασικό πυρήνα του. Παρουσιάζει τις εκδηλώσεις αυτές με τη μορφή προτάσεων στο κοινό και τις οργανώνει με τη μορφή ατζέντας. Επιπλέον, ενημερώνει το κοινό σχετικά με σημαντικές ειδήσεις και εξελίξεις στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών με όλη τη σχετική αρθρογραφία: συνεντεύξεις, κριτικές, απόψεις, αφιερώματα, ανακοινώσεις ειδικού ενδιαφέροντος.

Women On Top

Media Partner WoT

Το Women On Top είναι ένας οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Με εργαλεία μας το mentoring, την επαγγελματική επιμόρφωση, τη συμβουλευτική, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη δημιουργία περιεχομένου, επιδιώκουμε να στηρίξουμε τις εργαζόμενες και άνεργες γυναίκες και να εμπνεύσουμε το περιβάλλον τους, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε ένα πιο ισότιμο μέλλον για όλες και όλους.

Lawspot

Media Partner lawspot

Το Lawspot είναι μία ανοικτή πλατφόρμα νομικής πληροφόρησης και αναζήτησης δικηγόρων.

Συνδυάζοντας νομική και πληροφορική, το Lawspot αποτελεί τον δημοφιλέστερο online προορισμό για νομικά θέματα στην Ελλάδα, βάσει μηνιαίων χρηστών.

Περιλαμβάνει νομοθεσία, αποφάσεις δικαστηρίων και νομικά νεα, αποτελώντας πλέον ένα δυναμικό εργαλείο με ευρεία βάση δεδομένων, τόσο για δικηγόρους όσο και για απλούς πολίτες.

Ανοικτή Βιβλιοθήκη

Media Partner Anoikti Bibliothiki

Η Ανοικτή Βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελεί ένα αποθετήριο με χιλιάδες ελληνικά ψηφιακά βιβλία που διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει έργα Κλασικής Λογοτεχνίας και Αρχαίας Γραμματείας που είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων (Public domain), αλλά και σύγχρονα έργα που επέλεξαν να τα διαθέσουν ελεύθερα οι συγγραφείς τους ή οι εκδοτικοί οίκοι. Παράλληλα προωθεί την ψηφιακή λογοτεχνία εκδίδοντας καινοτόμα e-books με ελεύθερη διανομή.

Web World News

Media Partner webworldnews

Το Web World News είναι ψηφιακός κόμβος αρθρογραφίας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Φιλοδοξία και στόχος του Web World News είναι να αξιοποιήσει την ίδια την τεχνολογία και τις δυνατότητες του Παγκόσμιου Ιστού, για να γίνει ένας κόμβος πληροφόρησης, ενημέρωσης και πηγή γνώσης, πάνω σε θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες. Το πρωτότυπο, πολυμεσικό και πολυσυλλεκτικό περιεχόμενό του δημιουργείται καθημερινά από επώνυμους αρθρογράφους, ειδικούς του Web και των συναφών κλάδων, αλλά και από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, ελληνικές και διεθνείς, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Neopolis.gr

Media Partner neopolisgr

Το Neopolis.gr είναι ο κορυφαίος προορισμός του ελληνικού διαδικτύου, για νέους και νέες ηλικίας 16 έως 30 ετών. Το βραβευμένο team των συντελεστών μας εγγυώνται την άριστη επαφή με το νεανικό κοινό της χώρας, μέσα από τα πιο σύγχρονα μέσα και κανάλια επικοινωνίας.

ΕΕΛΛΑΚ

Media Partner eellak

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ ιδρύθηκε το 2008, σήμερα έχει μετόχους 34 Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και κοινωφελείς φορείς. Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών έχει ως κύριο στόχο να συμβάλλει στην ανοιχτότητα και ειδικότερα στην προώθηση και ανάπτυξη των Ανοιχτών Προτύπων, του Ελεύθερου Λογισμικού, του Ανοιχτού Περιεχομένου, των Ανοιχτών Δεδομένων και των Τεχνολογιών Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής στο χώρο της εκπαίδευσης, του δημόσιου τομέα, των επιχειρήσεων και της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο γνώσης και πλατφόρμα διαλόγου για τις ανοιχτές τεχνολογίες. Ανάμεσα στους φορείς που συμμετέχουν στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών είναι τα πιο πολλά ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, ενώ για την υλοποίηση των δράσεων του, βασίζεται στην συνεργασία και ενεργή συμμετοχή των μελών του και της ελληνικής κοινότητας χρηστών και δημιουργών Ελεύθερου Λογισμικού, Ανοιχτού Περιεχομένου και Τεχνολογιών Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής.