Meet our Gold Sponsor: Domain Market

Διαδικτυακή φιλοξενία στο Domain Market σημαίνει το εισιτήριό σας για έναν ιστότοπο υπερ-υψηλής απόδοσης, με εύκολη διαχείριση.

Οι εξελιγμένες λύσεις φιλοξενίας που παρέχουμε έχουν σχεδιαστεί για προσωπικούς ιστότοπους, διαδικτυακές επιχειρήσεις (e-shops) και επιχειρηματικά project που συνοδεύονται από λειτουργίες ειδικά διαμορφωμένες για WordPress, τεχνολογία που αγαπούν ιδιαίτερα οι πελάτες.

Στο Domain Market η εγκατάσταση, ή η μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου, η βελτιστοποίηση της απόδοσης του, και η διαχείριση είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στα έξυπνα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το WordPress και εχουν ενσωματωθει στα control panels των servers μας.

Η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7/365 μέσω όλων των μορφών επικοινωνίας (τηλεφώνου, chat ή ticket). Η ομάδα υποστήριξής σας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, ειδικούς σε θέματα WordPress.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα ψάχνουμε συνεχώς νέους καινοτόμους τρόπους για να παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλών απαιτήσεων.

Στόχος μας είναι η δημιουργία καλύτερων, ταχύτερων, ασφαλέστερων servers, με εύκολη διαχείριση για την φιλοξενία των χιλιάδων πελατών μας.

Το 2020 επενδύσαμε σε αξιόπιστους Cloud Servers σε Ελλάδα και Γερμανία, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζουμε την βεντάλια των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων σε ιδιώτες, εταιρείες αλλά και μεταπωλητές.

Είμαστε ένας από τους πρώτους, σε πλήθος, καταχωρητές domains «.gr».

Στο Domain Market υποστηρίζουμε την κατοχύρωση 680 καταλήξεων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, συγκρινόμενοι ακόμη και με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.

Domain Market: υπερήφανοι χορηγοί του WordCamp Athens και υποστηρικτές της τοπικής κοινότητας.