Meet our Gold Sponsor: Web Expert

Η Web Expert είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, με έδρα την Κοζάνη και την εμπειρία εφτά χρόνων στον κλάδο. Έχοντας ως κέντρο την υψηλή αισθητική, την αξιοπιστία και την ευχρηστία, η εταιρεία χρησιμοποιεί σύγχρονα εργαλεία για να κατασκευάσει το e-shop που ανταποκρίνεται στον κάθε επιχειρηματία και τα προϊόντα του, ώστε να αποκτήσει μία ελκυστική παρουσία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. 
Κύριοι στόχοι της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της, φροντίζοντας πάντα οι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές της να αποτελούν εικόνα της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας που τη διαπρέπει. Κάθε έργο που αναλαμβάνει δεσμεύεται να χαρακτηριστεί ως μοναδικό και αποτελεί μία νέα πρόκληση.

Στην Web Expert χρησιμοποιούμε καθημερινά το WordPress και το WooCommerce, εμβαθύνουμε σε επίπεδο ανάπτυξης κώδικα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις σε όλα τα ζητήματα. Αγαπάμε το WordPress και βοηθάμε στη διάδοση του με περαιτέρω ανάπτυξη των εργαλείων που το συνοδεύουν. 

Στις παροχές της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται και η διάθεση διαφόρων πρόσθετων που συμπληρώνουν τις λειτουργίες του κάθε ιστοτόπου. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα πρόσθετα αφορούν πύλες πληρωμών για τις ελληνικές τράπεζες, παραγωγή αρχείων XML για πλατφόρμες σύγκρισης τιμών, όπως είναι το Skroutz, το Glami και το Best Price, έκδοση voucher από τις γνωστές εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες που έχουν αναπτυχθεί από την ομάδα, είναι η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, η ενημέρωση αποθέματος e-shop σε φυσικό κατάστημα όπως και πολλά άλλα χρήσιμα plugin για το WooCommerce

Η Web Expert συμμετέχει για δεύτερη φορά ως χορηγός σε WordCamp και είναι υπερήφανη που μπορεί και στηρίζει την κοινότητα του WordPress με κάθε τρόπο.